Пластичните операции на Шер са повече от годините й

Звездата на попа Шер чукна 77 години и 100 пластични интервенции

https://mreja.bg/jalto/plastichnite-operacii-na-sher-sa-poveche-ot-godinite-y/110856 Mreja.bg
Пластичните операции на Шер са повече от годините й

Звездата на попа Шер чукна 77 години и 100 пластични интервенции

Бъдещата музикална икона проплаква в малкото градче Ел Сентро в семейството на арменец и майка – полуфранцузойка, полуиндианка. Те дават звучното име на малкото момиче – Шерилин Саркисян.. Днес благодарение на харизмата си, на своята артистичност и нисък, неподражаем алтов глас Шер се радва на световна слава.

77-годишната засукана бабка е първата холивудска звезда, която открито говори за своите пластични операции. Не е тайна, че бюстът й е увеличен, формата на носа й е променена, както и фактът, че няколко нейни ребра са премахнати, в устните й е инжектиран колаген, претърпяла е нееднократни инжекции с ботокс, повдигане на клепачите, лифтинг на лицето и шията и т. н.

Говори се, че към услугите на пластичната хирургия Шер е прибягнала над 100 пъти, но самата тя не може да изброи колко точно са интервенциите. Самата тя се шегува: „Е, бройката е леко преувеличена. Може би са около 70, приблизително колкото са годините ми“.

Разбира се, суетата на певицата я кара да си спестява някоя и друга година. Едно е сигурно – Шер не крие, че се страхува от старостта и наред с пластичните операции поддържа формата си с млади лъвчета. Последния, който мачкаше чаршафите й беше продуцентът Александър Едуардс, който беше с 40 години по-млад от леля си Шер.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.