Пекин ще привлича международни предприятия в нововъзникващи области

https://mreja.bg/jalto/pekin-shte-privlicha-mezhdunarodni-predpriyatiya-v-novovaznikvashti-oblasti/58060 Mreja.bg
Пекин ще привлича международни предприятия в нововъзникващи области


Пекин ще разшири отварянето на индустрията за информационни и интернет услуги и ще привлече известни международни фирми и иновационни системи в нововъзникващите сектори като индустриалния интернет, 5G, изкуствения интелект, с цел реализирането на редица проекти, повишаване способностите за привличане на глобални иновационни ресурси, информира Радио "Китай".

На 15 август Пекин публикува 3-годишен план за действие за отварянето и реформата в осем сфери, разширяването на индустрията на услугите, информационните технологии, финансите, образованието, културата и туризма, медицината и пенсионното осигуряване, професионалните услуги и др.

Според него до 2021 г. Пекин ще реализира изграждането на платформа за корпоративни услуги, ще стимулира 10 важни проекти образци, ще изгради отворени системи за информационни услуги на интернет, ще създаде по-добра бизнес среда, за да постигне повече резултати в отварянето и иновациите.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.