Пак арестуваха руския опозиционер Алексей Навални (Видео)

https://mreja.bg/jalto/pak-arestuvaha-ruskiya-opozicioner-aleksey-navalni-video/57031 Mreja.bg
Пак арестуваха руския опозиционер Алексей Навални (Видео)


Полицията в Москва за пореден път арестува опозиционера и основател на Фонда за борба с корупцията Алексей Навални. За момента остава неизвестно какви са аргументите на властите за ареста.

В своя акаунт в Instagram Навални съобщи, че е излязъл за сутрешен крос, но пред дома му го чакал „малък автобус с ОМОН (отряди на милицията с особено предназначение – бел. ред.)“. Сега той вече се намира в полицейското управление на Даниловски район, предава БГНЕС.

Припомняме, че на 20 юли, докато участваше в митинг за допускането на независими кандидати на изборите за Московската дума, Навални издигна ултиматум към избирателната комисия на руската столица. Той заяви: “Ако до една седмица не бъдат регистрирани (опозиционери за изборите в Москва), следващата събота ще влезем в кметството“.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.