Официално: "Манчестър" (Юнайтед) направи Хари Магуайър най-скъпия защитник в света

https://mreja.bg/jalto/oficialno-manchestar-yunayted-napravi-hari-maguayar-nay-skapiya-zashtitnik-v-sveta/57692 Mreja.bg
Официално: "Манчестър" (Юнайтед) направи Хари Магуайър най-скъпия защитник в света


"Манчестър" (Юнайтед) подписа с английския национал Хари Магуайър. "Червените дяволи" ще платят между 80 и 85 милиона паунда за услугите на 26-годишния играч.

Така той се превръща в най-скъпият защитник в света, измествайки от тази позиция Вирджил ван Дайк.

Договорът на Магуайър е за шест години с опция за допълнителни 12 месеца, предава topsport.bg.

"Щастлив съм да подпиша с този велик клуб. Насладих се изцяло на времето, прекарано в "Лестър", и искам да благодаря на всички в клуба, както и на феновете за фантастичната им подкрепа през последните два сезона.

Обаче, когато "Манчестър" (Юнайтед) дойде и почука на вратата ти, това е невероятна възможност. Разговорите с мениджъра ме развълнуваха заради визията и плановете, които той има за отбора.

Ясно е, че Оле изгражда тим, който да печели трофеи. Сега с нетърпение очаквам да се срещна с новите си съотборници и да започна сезона", заяви Магуайър.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.