Обвиненият за смъртта на рейнджърката от Карлово започнал да бие и посяга след 3 мисии

https://mreja.bg/jalto/obvineniyat-za-smartta-na-reyndzharkata-ot-karlovo-zapochnal-da-bie-i-posyaga-sled-3-misii/75452 Mreja.bg
Обвиненият за смъртта на рейнджърката от Карлово започнал да бие и посяга след 3 мисии


Обвиненият за убийството на рейнджърката от Карлово Десислава Стоянова е бил на три мисии в Ирак и Афганистан по време на службата си в армията. След като се завърнал, Светослав Каменов започнал да пие и да проявява агресия, станал сприхав и избухлив. По настояване на баща си отишъл на психиатричен преглед в болница, където му изписали лекарства, стана ясно на делото срещу него в пловдивския окръжен съд.

Освен за умъртвяването на Стоянова той е привлечен към наказателна отговорност и за обсебване на автомобила й - вместо да го ремонтира, както била уговорката им, го предал на скраб и прибрал 331 лева. Това била и причината за скандала между двамата на 29 ноември м.г. в дома на Каменов в Сопот, завършил с мъчителната смърт на военнослужещата. Светослав я ударил в лицето, притиснал гръдния й кош и я задушил. После я пъхнал в ракла на диван, а върху седалките завинтил болтове.

"Изключително много съжалявам за случилото се. Не съм искала да го направя", каза пред съда Каменов. В залата беше разпитана любовницата му Вера Костова. Тя разказа, че е живяла с него половин година в Сопот. Светослав непрекъснато имал кошмари и не можел да спи. Разделили се заради залитането му по алкохол. При Вера той отишъл ден след извършване на престъплението. Подарил й офисстол. Двамата били от известно време разделени и той поискал отново да се съберат. Пред дома й обаче се скарали, Каменов хвърлил купената вечеря и си тръгнал.

Костова призна, че прекъснала връзката с него заради дивата му ревност и заплахите, които отправял към бившия й съпруг. Докато били заедно, Светослав взел от апаратента на Костова два телевизора и ги оставил в заложна къща, а парите прибрал. Вера призна, че проявявал и физическо насилие спрямо нея - хващал я за ушите, дърпал я за крака, когато бил ядосан. 

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.