Община Дупница набира персонал за грижа за възрастни

https://mreja.bg/jalto/obshtina-dupnica-nabira-personal-za-grizha-za-vazrastni/57677 Mreja.bg
Община Дупница набира персонал за грижа за възрастни


Община Дупница обяви подбор на персонал за предоставяне на мобилни-интегрирани здравно-социални услуги по проекта "Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания". Търсят се специалисти за следните длъжности: психолог - 1 бр., санитари – 6 бр., шофьор - 1 бр., медицински специалисти – 8 бр., рехабилитатор/кинезитерапевт – 2 бр. и артерапевт - 1 бр. Персоналът се назначава на трудови договори/граждански договори на база на квалификация, така че да изпълнява заложените в проекта дейности, с месторабота “Център за почасово предоставяне на социални услуги в общността или домашна среда”, находящ се в жк. "Дупница". Документите по образец се получават или от деловодството на Община Дупница или могат да бъдат изтеглени от интернет страницата на общината в раздел Обяви и Съобщения/Други Обяви.

Подаването на заявлението и приложените документи към него се извършва лично от всеки кандидат или чрез пълномощник в деловодството на администрацията до 30.08.2019 г. включително.

Списъците с допуснатите и недопуснатите до събеседване кандидати ще бъдат обявени на 04.09.2019 г.

Телефон за информация: 0701/5 92 95

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.