Не дават на рускинята Виктория Капитонова да пътува из Европа

Виктория Капитонова не знае кога отново ще може да се развява из Европа

https://mreja.bg/jalto/ne-davat-na-ruskinyata-viktoriya-kapitonova-da-patuva-iz-evropa/116264 Mreja.bg
Не дават на рускинята Виктория Капитонова да пътува из Европа

Виктория Капитонова не знае кога отново ще може да се развява из Европа

Руското изкушение Виктория Капитонова се оплака от визови проблеми. Заради руското си гражданство и войната в Украйна риалити звездата вече не може да обикаля свободно из Стария континент. Тъй като заради войната много европейски държави отказват виза за пребиваване на руски граждани, Виктория за първи път в живота си, след като се прочу в България, се чувства ограничена и ощетена в страстта си към пътувания зад граница.

„Шенгенската ми виза изтече през март. Преди това имах 5-годишна. Сега е малко странно, но времената са други. Изобщо получаването на виза с руски паспорт е много сложен процес в момента. Има голям шанс, че просто ще ти откажат“ – споделя Виктория Капитонова в социалните мрежи.

Оказва се обаче, че тя не е чак толкова ограничена в пътуванията си, колкото бихме могли да си представим. Има право да влиза в страна от Шенген цели два пъти в рамките на един месец, което си е повече от достатъчно...

И двете позволени пътувания на Капитонова ще бъдат в съседката ни Гърция, сподели самата рускиня. Тя, разбира се, ще бъде с гаджето си. Според най-различни информации половинката на Виктория е доста по-възрастен от нея. Преди време пък победителката в „Ергенът“ обясни, че никога няма да покаже с кого си ляга.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.