Може да съм грозен като задник, но съм спал с Катрин Зита Джоунс!

Вокалистът от „Симпли ред“ бил истинска машина в леглото на младини

https://mreja.bg/jalto/mozhe-da-sam-grozen-kato-zadnik-no-sam-spal-s-katrin-zita-dzhouns/109902 Mreja.bg
Може да съм грозен като задник, но съм спал с Катрин Зита Джоунс!

Вокалистът от „Симпли ред“ бил истинска машина в леглото на младини

Фронтменът на „Симпли ред“ Мик Хъкнал се е превърнал в емблема благодарение не само на нежния си копринен глас и къдравата си червена коса, а и с това, че е безспорният плейбой №1 на британския поп. Поне така твърди той...

Пред изданието „Сън“ вокалистът си спомни в навечерието на 63-тия си рожден ден за славните години, когато прекарвал през леглото си средно по 3 мацки на ден.

„Може да ме наречете както си искате – плейбой, заклет ерген – каквото се сетите, но истината е, че си прекарвах жестоко. Кокаин, хероин, 16-часови запои и поне 1000 жени са минали пред леглото ми – не е зле за грозен като гъз англичанин“ – похвали се без капка свян рижавият Хъкнал.

Ако се вярва на думите на рижавия звяр, през кревата му са минали все лъскави парчета – като актрисата Катрин Зита Джоунс, моделките Хелена Кристенсен и Мелани Сайкс, тенис иконата Щефи Граф (която го конкурира по красота) – това е само незначителна бройка от тефтерчето с дамските завоевания на неособено атрактивния Мик.

Сега обаче рижавият чичка е улегнал, скучен британец, чието хоби е риболовът. Хъкнал отдавна е прекратил с наркотиците, като пийва само по няколко чаши вино на ден. Обожава 15-годишната си дъщеря Роми, която скоро ще напусне семейното гнездо, за да учи в училище по изкуствата.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.