Мнацаканян ще се бори за бронз на световното

https://mreja.bg/jalto/mnacakanyan-shte-se-bori-za-bronz-na-svetovnoto/64915 Mreja.bg
Мнацаканян ще се бори за бронз на световното


Айк Мнацаканян не успя да стигне до финал в първия ден на световното първенство по борба, което стартира в столицата на Кахастан Нур Султан. Класикът ни, който се състезава в неолимпийската категория до 72 килограма, загуби 1/2-финала от Арам Варданян от Узбекистан с 1:4.

Мнацаканян очаква съперник от репесажите утре, като първо трябва да се борят Руслан Ахамалиев от Беларус срещу Хиюн Жан (Китай). След това победителят от този мач играе с германеца Феликс Видмайер, за да се определи съперник за нашия.

Варданян пък ще спори за златото с руснака Абулазис Манцигов.

Айк стартира с 6:0 над японеца Томохиро Иноуе в първия кръг. След това се справи и с американеца Реймънд Антъни Бънкър III след 6:2.

Също в неолимпийската категория до 63 килограма Румен Славчев изигра само една среща. Той падна с 1:8 от Тинар Шаршенбеков (Киргизстан) още в първия си мач. След това Шаршенбеков загуби от Шинобу Ота (Япония) с технически туш 4:12 и така българинът отпадна.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.