Младата актриса Джулия Бочева не сяда на масата без сирене, но не вкусва месо

https://mreja.bg/jalto/mladata-aktrisa-dzhuliya-bocheva-ne-syada-na-masata-bez-sirene-no-ne-vkusva-meso/73616 Mreja.bg
Младата актриса Джулия Бочева не сяда на масата без сирене, но не вкусва месо


Първият ѝ опит в кухнята завършил със загоряла мусака, панировките също не са силата

За сметка на това пък е царица на салатите и бургерите

Младата актриса Джулия Бочева много обича да готви, а тъй като от това лято е младоженка, все по-често влиза в кухнята, за да изненадва съпруга си Галин с вкуснотии. На 11 август тя се омъжи за любимия си Галин Рангелов, с когото пък се сгодиха само 3 месеца по-рано. С хранителен продукт бе свързана и цялата им сватба.

“С моя мъж не

сядаме на

масата за обяд

или вечеря без

люти чушки

Това е наистина нещо, което обожаваме. Много странно звучи, но е така. Затова решихме това да бъде темата на сватбата ни. А има и препратка - семейният живот не е само сладък, понякога той е и лют”, разказва Джулия. Дори букетът ѝ бил от люти чушки. Сред другите ѝ любими хранителни продукти е пресният чесън.

“Не сядам на масата и без сирене, обожавам сирена”, казва красивата актриса. Като цяло предпочита да хапва плодове и зеленчуци и не вкусва месо. Казва, че обича да готви и е

много добра в

правенето на

салати и

домашни бургери

Те са и сред любимите рецепти на талантливото момиче, което сега играе годеницата на Фигаро в Народния театър. Обича да изненадва съпруга си с любимите за двама им бургери, в които по оригинална рецепта има телешко кюфте. Тя ги приготвя по този начин за любимия си, а за себе си, тъй като е вегетарианка, прави безмесния продукт. За сметка на това пък много обича майонезата и си я хапва с апетит. И очевидно не се отразява на грациозната ѝ фигура.

И макар сега да е кулинарно гуру, първият ѝ опит в кухнята бил малко злополучен. Опитала да приготви мусака, която накрая загоряла. Не липсват и други гафове в кухнята ѝ.

“Кулинарните ми

гафове най-често

са свързани с

паниране”,

признава Бочева. Не обича да експериментира в готвенето, но “на почти на всичко слагам лют червен пипер”, казва тя. В хапването си позволява експерименти. Едно от най-странните неща, които е вкусвала, е жабешко бутче.

Домашно приготвени бургери

Продукти

1 телешко кюфте

1 яйце

парче сирене чедар

1-2 кисели краставички

1 глава карамелизиран лук

1 листо от маруля

1 картоф

1 питка хляб

Майонеза на вкус

За карамелизирания лук:

1 глава лук

Около 50 мл. олио

1 - 2 с.л. захар

балсамов оцет

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината в тиган и сипете лука да се запържи, докато хване загар. Добавете захарта и разбъркайте. Щом започне да се карамелизира, добавете балсамовия оцет, малко топла вода (2-3 с.л.) и оставете и тя да се изпари. Оставете лука под капак да се задуши, след като свалите от котлона. Накрая поръсете със сол на вкус.

Обелете, нарежете и изпържете картофа.

Изпържете яйцето на очи.

Изпечете кюфтето на грил тиган или на скара и върху него поставяме парче сирене чедар, което ще се разтопи леко от топлината на кюфтето.

Запечете леко питката за бургера и намажете с майонезата, а след това добавете готовото кюфте с чедар, карамелизирания лук, киселите краставички и листото маруля за свежест. 

Сервираме с пържените картофки за гарнитура. 

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.