Мистериозни припадъци вкараха в болница Сена от „Ямата“

Дилян Чичек Дениз в серия от колапси след завръщането си от Малдивите

https://mreja.bg/jalto/misteriozni-pripadaci-vkaraha-v-bolnica-sena-ot-yamata/112794 Mreja.bg
Мистериозни припадъци вкараха в болница Сена от „Ямата“

Дилян Чичек Дениз в серия от колапси след завръщането си от Малдивите

Актрисата Дилян Чичек Дениз постъпи в клиника – алармират турските медии. Хоспитализацията се наложи заради мистериозни припадъци на актрисата в последните няколко седмици. През юни екранната Сена от „Ямата“ колабира 3 пъти, а личният й лекар така и не може да установи причината за това.

От пролетта насам красавицата е интимна с Мерт Язънджъолу, който също като нея е добре познат на зрителите у нас – гледали са го в сериала „Черна роза“. През месец май двамата „ваканцуваха“ заедно на Малдивите, като почивката си изплатиха с рекламни публикации на туроператорска фирма в Инстаграм.

До края на миналата година Дилян Дениз беше годеница на исландския режисьор Тор Северсон. Него 28-годишната красавица натири през декември, след като научи от жълтата преса, че й е изневерявал. В таблоидите тогава бяха публикувани кадри, на които блондинът целува млада дама на улица в Инстанбул.

Красавицата има доста бурен любовен живот. Тук ще се опитаме да изброим онези нейни връзки, които са били публични. Г-ца Чичек Дениз се вклюби в снажния островитянин през 2021 г., докато двамата работеха заедно по рекламен клип на сладолед. Година по-рано хубавицата беше гадже на Алихан Алоулу, а преди това пък си лягаше с Фуркан Андъч.

Източник: „Уикенд“

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.