Мира Бейлидже заформи бразилско дупе

Екранната Мира Бейлидже има силикон и в пазвата си

https://mreja.bg/jalto/mira-beylidzhe-zaformi-brazilsko-dupe/111044 Mreja.bg
Мира Бейлидже заформи бразилско дупе

Екранната Мира Бейлидже има силикон и в пазвата си

Серенай Саръкая откри морския сезон и първите й плажни снимки за годината показаха промяна в задните й части. За разлика от предишни години, сега дупето на актрисата не е кльощаво и плоско, а сочно като на бразилска карнавална танцьорка. Турският таблоди „Гунайдин“ побърза да се консултира с изтъкнати пластични хирурзи и на базата на разговорите с тях стигна до заключението, че екранната Мира Бейлидже е тапицирала „Б“ страната си със силикон.

Допреди година-две Серенай се кълнеше, че за нищо на света не би се подложила на пластична операция.

„Харесвам се естествена“ – твърдеше тя. Впоследствие обаче размисли и напълни пазвата си със силиконови импланти.

Тунингованата гръд на звездата от „Кварталът на богатите“ подпали ревност у половинката на Къванч Татлъту. Османският Брад Пит има доста еротични сцени с колежката си в актуалния им сериал „Фамилията“ и дизайнерката Башак Дизер била притеснена да не би мъжът й да хлътне по новите прелести на партньорката си.

„Ако надуша нещо, ще хвърчи перушина“ – закани се Башак пред приятелки.

Палавата Серенай е уплитала не един и двама известни мъже в мрежите си. В миналото на колене пред нея са били няколко мастити турски бизнесмени, както и звездни актьори.

Източник: „Уикенд“

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.