Министър Кралев се срещна с първата ни ракета в бадминтона Линда Зечири

https://mreja.bg/jalto/ministar-kralev-se-sreshtna-s-parvata-ni-raketa-v-badmintona-linda-zechiri/57159 Mreja.bg
Министър Кралев се срещна с първата ни ракета в бадминтона Линда Зечири


Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна спървата ни ракета в бадминтона Линда Зечири и нейната сестра имениджър Джема, съобщиха от спортното министерство.

Красен Кралев и сестри Зечири обсъдиха плана за подготовката запредстоящите състезания от международния спортен календар, коитоносят точки за Олимпиадата в Токио през 2020 г.

Основната цел на Линда е да участва в максимелен бройсъстезания, за да увеличи шанса си за класиране на Игрите.Олимпийският квалификационен цикъл при бадминтона приключва презмесец май 2020 година.

Състезателката изрази увереност, че ще успее да вземе квота заИгрите и благодари на министър Кралев за съдействието, което оказвапрез последните години.

Българската бадминтонистка е многократна шампионка наБългария при жените и девойките, като взима участие в Олимпиадата вРио през 2016 година.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.