Милионерът Хампарцумян се пръска с парфюми на аванта

Досвидя му се да даде пари за избрания от съпругата му марков аромат

https://mreja.bg/jalto/milionerat-hamparcumyan-se-praska-s-parfyumi-na-avanta-5/118048 Mreja.bg
Милионерът Хампарцумян се пръска с парфюми на аванта

Досвидя му се да даде пари за избрания от съпругата му марков аромат

Милионерът Левон Хампарцумян бе изловен от папараци на столичното летище, заедно със съпругата му Мариана в очакване на полета им до Сицилия.

И макар арменецът да е милионер и да може да си позволи дори частен самолет, съпрузите отлетяха с лоукост компания. Те се наредиха чинно на опашката за простосмъртни на нискотарифната „Уиз еър“.

 

 

 

Докато чакали полета си, банкерът и благоверната му разглеждали безмитния магазин като първо се спрели на щанда с течен шоколад, след което се прехвърлили на козметичния. Хампарцумян се напръскал повече от доволно с различни парфюми. Предполага се, че най-много са му допаднали тези на „Диор“, но така и не си купи.

 

 

 

Съпругата му също тествала един от дизайнерските аромати и започнала да му мрънка, че иска такъв, но мераците й били порязани много бързо. Левон отсякъл, че бордингът започва и я подканил да вървят, за да не изпуснат полета. Колко удобно извинение да спестиш някоя и друга дребна пара, предвид милионите, с които разполагаш, нали?!

 

 

 

Във въпросния ден двойката били облечени удобно като за път. Той бил заложил на панталон и блуза в тъмно син цвят, съчетани с черно яке и кожени мокасини. Мъкнел и малък куфар, в който бил прибран ръчния му багаж. Съпругата му Мариана пък била заложила на сиви дънки и къс шлифер, съчетани със сини маратонки. Тя също имала малък куфар на колелца, който през цялото време дърпала сама.

Източник: Уикенд

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.