Миглена Ангелова: Отнеха ми титлата „мъжемелачка“

https://mreja.bg/jalto/miglena-angelova-otneha-mi-titlata-mazhemelachka/56381 Mreja.bg
Миглена Ангелова: Отнеха ми титлата „мъжемелачка“

В интервю за „Уикенд“ 57-годишната Миглена Ангелова е категорична, че при ново предложение за брак ще каже категорично „не“.


На въпрос дали се дразни, когато жълтата преса я определя като „мъжемелачка“, Мадам „Искрено и лично“ отговаря: „Отдавна не чета такива неща. Моят живот най-добре го познавам аз. Мъжете ми не са смлени, дори винаги са влизали по-зле във връзката или в брака, отколкото са излизали. Развивала съм ги. Такава съм и с приятелите си, дори и с непознати хора“ – споделя Миглена Ангелова.


 


„Неотдавна се смяхме с Петя Дикова – че и тя била мъжемелачка. Казах й: „Ей, боже мой, явно вече съм остаряла, щом са ми измъкнали титлата под носа“. В първите години на „Искрено и лично“ се изненадвах, че хора, които изобщо не ме познават, могат така силно да ме обичат, а други – толкова да ме мразят“ – признава Миглена Ангелова.
„Ядосват ме глупостите, които стават по света и това, че бихме могли да живеем далеч по-смислено и красиво, ако нямаше толкова много алчни хора, които забравят, че са смъртни“ – споделя в интервюто Миглена Ангелова.


Източник: вестник „Уикенд“

3 Коментара

qzmspmxxjb

преди 3 месеца

Миглена Ангелова: Отнеха ми титлата „мъжемелачка“ <a href="http://www.g6gnq0s7ye5839s9dy2hz4kt8217y49vs.org/">aqzmspmxxjb</a> [url=http://www.g6gnq0s7ye5839s9dy2hz4kt8217y49vs.org/]uqzmspmxxjb[/url] qzmspmxxjb http://www.g6gnq0s7ye5839s9dy2hz4kt8217y49vs.org/

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.