Мъж блъсна дете пред влак във Франкфурт (Обзор)

https://mreja.bg/jalto/mazh-blasna-dete-pred-vlak-vav-frankfurt-obzor/57421 Mreja.bg
Мъж блъсна дете пред влак във Франкфурт (Обзор)


Момче на 8 години загина, след като мъж от Еритрея го блъсна пред идващ влак на гарата във Франкфурт в понеделник сутринта. Мъжът се приближил отзад на 40-годишна жена, чакаща влака с детето си, и когато локомотивът наближил, ги блъснал на релсите. Майката успяла да се извърти в последния момент и да избегне влака, опитала да хване сина си, но не го достигнала. Престъплението станало пред очите на стотици пътуващи. На перона било пълно с много деца, разказват очевидци.

Хората изпаднали в шок, а няколко души се окопитили и погнали мъжа. Той опитал да блъсне и трети човек под влака, но атакуваният успял да се защити. Нападателят бил заловен от хора на перона и задържан до идването на полиция. Той е арестуван. За него се знае само, че е от Еритрея.

Детето е починало на място, установиха лекари. Майката е в шок и в болница. Десетки очевидци също са изпаднали в паника, на много от тях се е наложило да бъде оказвана медицинска помощ.

Няма още яснота за мотивите на убиеца. Знае се само, че не е имало никаква връзка между него и атакуваните майка и син.

Само преди дни – на 20 юли, 28-годишен мъж блъсна под идващия влак жена на 34 години и тя загина в град Фьорде. Убиецът е сърбин, роден в Германия, Джаксън Б. Той не е познавал жената и я блъснал от „желание да убие някого“. Тя остави сирак 13-годишна дъщеря.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.