Мартин Петров с гол за "Манчестър Сити"

https://mreja.bg/jalto/martin-petrov-s-gol-za-manchestar-siti/64606 Mreja.bg
Мартин Петров с гол за "Манчестър Сити"


Мартин Петров отново се разписа за "Манчестър Сити" по време на бенефиса на легендарния капитан на тима Венсан Компани, който в момента е играещ треньор на белгийския "Андерлехт".

Самият Компани не успя да излезе на терена заради контузия в бедрото. За сметка на това игра синът му Франсоа.

Петров откри още във 2-ата минута след марков пробив по крилото и свиреп удар в мрежата на сборен отбор на звездите на английската Висша лига.

В 31-ата минута обаче Робин ван Перси изведе Роби Кийн в идеална позиция и бившият съотборник на Димитър Бербатов изравни.

В 48-ата Ван Перси пък отбеляза втори гол за звездите. 2 минути преди края Бенджани успя да направи 2:2, след като Шейн Гивън малко преди това Шей Гивън спаси уникален удар на Петров.

Мартин изкара 3 години в "Сити" от 2007 до 2010 година, като в 59 мача вкара 9 гола за тима.

Мачът се игра на стадион "Итихад" пред 51 602 зрители. В стартовия състав на "Сити" бяха Серхио Агуеро и Давид Силва, които са звездите на първия отбор.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.