Макар и виновен за катастрофа, Арнолд Шварценегер си остава джентълмен!

https://mreja.bg/jalto/makar-i-vinoven-za-katastrofa-arnold-shvarceneger-si-ostava-dzhentalmen/55280 Mreja.bg
Макар и виновен за катастрофа, Арнолд Шварценегер си остава джентълмен!

Жълтите таблоиди в Щатите в последно време разпространяват информацията, че Арнолд Шварценегер има проблем със зрението, което пък вероятно е следствие на дългата употреба на стероиди. Това е поредното автомеле, в което се замесва Терминатора, но въпреки вината му, той мъжки поема отговорността си и не забравя да се държи като истински джентълмен.


Последното автопроизшествие на Арни е в квартала, в който живее. Там Терминатора с мощния си джип блъска възрастна колоездачка. За щастие жената се отървава с леки охлузвания. Откарана е в болница за преглед от друг водач, а самият Шварценегер натоварил велосипеда на джипа си и го закарал на ремонт.


„Истински джентълмен от по-старото поколение!“ – както неведнъж са твърдели хора от квартала, в който живее бившият губернатор на Калифорния.


75-годишният актьор обаче явно има проблеми със зрението, защото в последните месеци това не е първият му пътен инцидент. При предишната катастрофа Арни буквално се качи с мощния си джип върху дребничка Тойота, като за щастие другият шофьор също е с леки наранявания.




[caption id="attachment_175159" align="alignnone" ] Арнолд Шварценегер вече има проблеми със зрението[/caption]

Тестовете на Арнолд Шварценегер за алкохол и наркотици са отрицателни. Запознати твърдят, че автопроизшествията се дължат на отслабващото му зрение, вследствие на прекалената употреба на стероиди от времето, когато здравенякът беше активен културист.


Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.