Леонардо ди Каприо забърса гаджето на стар приятел грозник

Британска златотърсачка се лепна за Лео ди Каприо

https://mreja.bg/jalto/leonardo-di-kaprio-zabarsa-gadzheto-na-star-priyatel-groznik/115017 Mreja.bg
Леонардо ди Каприо забърса гаджето на стар приятел грозник

Британска златотърсачка се лепна за Лео ди Каприо

Това лято Леонардо ди Каприо скри топката на таблоидите, като се отдаде на 8-седмичен круиз из Средиземно море. За това време на борда на яхтата му се изредиха куп знаменитости – от вечната му дружка Тоби Магуайър, през руската модна икона Ирина Шейк и американската моделка Меган Рош. Никой не успяваше да установи обаче най-важното – с кого си ляга носителят на „Оскар“, но тайната май вече е разкрита...

От в. „Сън“ са се добрали до документи на плавателния съд, отнасящи се до простоя на пасажерите. И от тях става ясно, че освен екипажа и Ди Каприо, през цялото време на яхтата е била риалити звездата Арабела Чи. Това доста сериозно накланя везните към вероятността именно русокосата британка да е новата изгора на актьора.

29-годишната красавица, която е молко над възрастовия праг в предпочитанията на Леонардо, нашумя през 2019 г., когато участва в оригиналната версия на „Островът на изкушенията“. Тя успя да остане в светлината на прожекторите като нашата Златка Райкова и след мимолетното си тв участие, след като мина през креватите на поредица местни бизнесмени. В момента Арабела се води гадже на потресаващия грозник Ричи Акива – мултимилионер и собственик на нощни клубове, стар приятел на Ди Каприо. Това обаче не пречи да е избрала по-добрата партия.

Източник: „Уикенд“

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.