Леонардо ди Каприо пак си ляга с Джиджи Хадид

Леонардо ди Каприо поднови романса си със супермодела Джиджи Хадид

https://mreja.bg/jalto/leonardo-di-kaprio-pak-si-lyaga-s-dzhidzhi-hadid/110276 Mreja.bg
Леонардо ди Каприо пак си ляга с Джиджи Хадид

Леонардо ди Каприо поднови романса си със супермодела Джиджи Хадид

След като се появиха на партито „Мет Гала“ бал, Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид бяха заподозрени, че са подновили интимната си връзка. Общата им появи все пак изненада част от феновете на холивудската звезда, тъй като през последните месеци той овърша де що има млада и амбициозна старлетка на хоризонта си.

Таблоидите веднага писаха, че вероятно двойката е възобновила отношенията си, след като имаха афера през есента на миналата година. Оттогава обаче носителят на „Оскар“ заби не една и две млади дами от артистичния свят. Изданието „Дейли Мейл“ като се позовава на свои източник твърди, че Лео и красивата палестинка се срещат ежеседмично.

През декември, миналата година медиите съобщиха, че моделката е отсвирила холивудския сваляч, като по думите й е поставила за свой приоритет грижите по 2-годишната си дъщеря Кай от певеца Зейн Малик. Изглежда обаче, че Джиджи е сменила приоритетите си и пак мачка завивките на Лео ди Каприо. Може би е разбрала, че ще изпусне апетитната хапка, защото през изминалите месеци актьорът беше в компанията на десетки млади и пробивни дами – коментира изданието.

Интересното в тази връзка, че разликата във възрастта на двамата е кръгло 20 години. Но това никога не е било бариера за Лео, пък явно и за амбициозната му партньорка.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.