Лекари дават мнение да остане ли в ареста украински шофьор, причинил катастрофа с убита жена

https://mreja.bg/jalto/lekari-davat-mnenie-da-ostane-li-v-aresta-ukrainski-shofyor-prichinil-katastrofa-s-ubita-zhena/64685 Mreja.bg
Лекари дават мнение да остане ли в ареста украински шофьор, причинил катастрофа с убита жена


Благоевградският окръжен съдия Петър Пандев изиска съдебно-медицинска експертиза от вещо лице, която да определи здравословното състоянието на украинския гражданин Виталий Петритски, причинил смъртта на 48-годишната Илияна А. от Благоевград при тежка катастрофа край Кресненското дефиле този вторник.

Днес Окръжната прокуратура в Благоевград поиска от съда да вземе най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" по отношение на обвиняемия. В съдебна зала защитата му настоя за вземане на по-лека такава, защото украинецът има сериозни здравословни проблеми. Позовавайки се на това, съдия Петър Пандев поиска да бъде изготвена съдебно-медицинска експертиза и отложи заседанието за утре.

Виталий Петритски пътувал към Гърция с жена си и трите им деца с джип БМВ. Във вторник около 9 ч, на главен път Е-79 в района на Симитли, джипът навлязъл в насрещното движение и се ударил челно с друг джип, шофиран от 48-годишната Илияна Алексиева, която починала на място.

Украинецът, жена му и трите им деца също бяха приети в благоевградската болница. Виталий Петритски е с болки в гърдите и краката, предстои операция на едно от децата.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.