Крушарски: Твърдо бием “Левски”

https://mreja.bg/jalto/krusharski-tvardo-biem-levski/75173 Mreja.bg
Крушарски: Твърдо бием “Левски”


Собственикът на “Локо” (Пд) Христо Крушарски отново клъвна “Левски” преди сблъсъка между двата отбора на “Лаута” днес. Гостите са втори, а домакините - трети, във временното класиране на първенството.

“За съжаление, ще пропусна мача с “Левски”, но прогнозата е ясна. Мачът е твърда единица (при залозите това е победа за домакина -б.р.). Преследваме първите позиции и шампиона”, заяви Крушарски на коледното тържество на клуба.

“Равносметката за годината е от ясна по-ясна. “Локомотив”-ът е изтървал спирачките и няма спиране. Гоним предните места. Аз за първи път присъствам на “Черно-бялата” Коледа”, тъй като предните години все се получаваше така, че не си бях вкъщи.

Получи се страхотен празник и се подмладих с десет години. Всяко постижение спомага за развитието. Повярвахме си и нещата се случват”, заяви още Крушарски.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.