Красавицата Ханде Ерчел показа крака като щеки, но милионерът пак си я харесва

Изящно дълги, но прекалено слаби са бедра на актрисата Ханде Ерчел

https://mreja.bg/jalto/krasavicata-hande-erchel-pokaza-kraka-kato-shteki-no-milionerat-pak-si-ya-haresva/109901 Mreja.bg
Красавицата Ханде Ерчел показа крака като щеки, но милионерът пак си я харесва

Изящно дълги, но прекалено слаби са бедра на актрисата Ханде Ерчел

Звездата от „Почукай на вратата ми“ Ханде Ерчел, която в сериала изигра Еда, явно се е вманиачила в диетите, които превърнаха иначе стройните й крака в щеки за голф. Нозете й са само кожа, кости и сухожилия, но красавицата явно се харесва така, защото не спира да публикува свои снимки, които отчасти разстройват феновете й, загрижени истински за здравето й.

„За пръв път виждам такива странни крака, като на извънземно са“ – коментира фен на актрисата в социалните мрежи и най-вече в Инстаграм.

Болезнено слабите крака обаче не пречат на новия любовник да си харесва красавицата такава, каквато е. Милионерският наследник Хакан Сабанджъ не спира да глези новото си бижу. Така Ханде разходи кльощавите си крака първо във Франция, а след това и в Италия.

В последните години 29-годишната красавица имаше връзки все с мъже от артистичния свят – истински красавци, но не толкова състоятелни финансово. Сега Ерчел е уцелила десятката – младият й любовник освен красив, е богат като Крез. Той е наследник на фамилията Сабанджъ, която е собственик на над 20 кораба и на много фабрики из цяла Турция.

Както вече стана дума, звездата от „Черната перла“ досега имаше връзки с актьори и певци. През леглото й са минали доста звезди от артистичния свят, но това въобще не наранява реномето й на красавица, която си струва да имаш.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.