Кой е кавалерът на Анджелина Джоли?

Анджелина Джоли дефилира сияйна под ръка с млад джентълмен

https://mreja.bg/jalto/koy-e-kavalerat-na-andzhelina-dzholi/109933 Mreja.bg
Кой е кавалерът на Анджелина Джоли?

Анджелина Джоли дефилира сияйна под ръка с млад джентълмен

Президентът Джо Байдън и първата дама на САЩ Джил Байдън бяха домакини на южнокорейския президент Юн Сук-йол и съпругата му Ким на честването на 70-ата годишнина от съюза между Щатите и Южна Корея миналата седмица. На събитието се появи в искрящ тоалет самата Анджелина Джоли, хванала под ръка млад джентълмен.

И докато се чудите дали бившата на Брад Пит е забърсала попът някое младо лъвче, бързаме да уточним – в ролята на кавалер беше най-големият й син Мадокс. Студентът, който беше осиновен от актрисата от Камбоджа през 2002 г., е особено запознат с Южна Корея, след като учи биохимия в университета „Йонсей“ в Сеул. Наред с курсовете по биохимия Мадокс е изучавал корейски език. Обучението му в чужбина беше прекъснато от пандемията от коронавирус, която го принуди да замени присъствените часове с онлайн обучение.

Мадокс в крайна сметка се върна в Южна Корея през март 2021 г. след година на дистанционно обучение.

За държавната вечеря в Белия дом звездното дуо – майка и син, влязоха в Овалния кабинет ръка за ръка. Анджелина Джоли изглеждаше стилно в бял винтидж блейзър на „Шанел“, носен върху бяла рокля с дълбоко V-образно деколте, а тъмната й коса падаше свободно по раменете на дълги къдрици.

Източник: „Уикенд“

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.