Кола блъсна и уби първата котка на Ед Шийрън

https://mreja.bg/jalto/kola-blasna-i-ubi-parvata-kotka-na-ed-shiyran/57576 Mreja.bg
Кола блъсна и уби първата котка на Ед Шийрън


Първата котка на Ед Шийран умря, след като бе блъсната от автомобил, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.  Това бе оповестено от мениджъра на певеца Стюарт Шоу, който се грижеше за животинката заедно със съпругата си Либърти.

Двадесет и осем годишният певец скърби за първата си котка Греъм, като в Инстаграм е качил нейна снимка и емоджи на разбито сърце.

Ед спаси Греъм, когато котката бе малка. Мениджърът му Стюарт Шоу и съпругата му се грижеха за животното, когато изпълнителят на хита "Shape of You" бе на турне.

"Нашето любимо коте Греъм си отиде от този свят", е написала Либърти Шоу в социалните мрежи. "Съсипани сме. То бе толкова мило, забавно и умно. То бе най-добрият приятел на немската ни овчарка и ще ни липсва много. Благодарим ти за радостта, която ни доставяше."

Макар че несъмнено е с разбито сърце заради смъртта на Греъм, Ед Шийран и съпругата му Чери Сийборн имат още две котки Калипо и Дорито, които миналата година се сдобиха със свои страници в Инстаграм. Те имаха 140 000 последователи по-малко от 24 часа след като Шийран създаде профилите им в интернет през юли м.г. 

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.