Кирил Добрев: БСП ще извади ново поколение политици

https://mreja.bg/jalto/kiril-dobrev-bsp-shte-izvadi-novo-pokolenie-politici/57288 Mreja.bg
Кирил Добрев: БСП ще извади ново поколение политици


„Посланията са, че общината не е фирма, а домът, където живеем. Ние предлагаме силна платформа, която ще бъде разработена за всяка община поотделно. Работим още по нея, имаше и нови предложения”, каза организационният секретар на БСП Кирил Добрев от Бузлуджа, където днес се провежда националният събор на БСП, предава Би Ти Ви.

По думите му, левицата предлага безплатни детски градини и социални грижи. Добрев допълни, че на тези избори БСП ще извади ново поколение политици.

„Хора между 35 и 50 години, хора, които успяхме да подготвим и смятам, че те имат бъдеще в политиката. В БСП има процедури, които трябва да минат, но част от тях вие ги знаете. Нина Ставрева в Каварна, например”, заяви организационният секретар.

Добрев посочи, че намаляването на партийната субсидия преди изборите е било удар върху опозицията.

„Искат да ни поставят на колене, да се предадем. Опцията, която ни дават е да взимаме пари от бизнеса или да се продадем – изборът ще го чуете днес на поляната. БСП е в състояние да направи силни избори и без пари”, посочи Добрев.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.