Катастрофа блокира "Хемус" край Шумен

https://mreja.bg/jalto/katastrofa-blokira-hemus-kray-shumen/57578 Mreja.bg
Катастрофа блокира "Хемус" край Шумен


На пътната връзка между главен път Русе - Шумен - Варна и автомагистрала "Хемус" край Шумен е възникнал пътен инцидент. Движението е пренасочено за пътуващите в посока от Шумен към Варна по главен път Русе - Шумен - Варна, а за пътуващите в посока Шумен - през автомагистрала "Хемус", пътен възел Белокопитово, главен път Русе - Шумен - Варна. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

Сигнал за пътното произшествие е подаден в оперативната дежурна част на полицията в Шумен в 9.15 часа днес. На място са изпратени екипи на ОД на МВР - Шумен и РСПБЗН в Нови пазар и Шумен.

По първоначални данни лек автомобил със старозагорска регистрация се е ударил в товарен автомобил и товарен автомобил, превозващ газови бутилки. Водачът на лекия автомобил е откаран за преглед в МБАЛ- Шумен.

Предстои да бъде извършен оглед на място.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.