Караянчева: Парламентът е отговорна институция, да запазим добрия тон

https://mreja.bg/jalto/karayancheva-parlamentat-e-otgovorna-instituciya-da-zapazim-dobriya-ton/63816 Mreja.bg
Караянчева: Парламентът е отговорна институция, да запазим добрия тон


Надявам се, въпреки противопоставянето, острите спорове и различните позиции да запазим добрия тон.

Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева в началото на 8-ата сесия на 44-ото Народно събрание, предаде "Фокус".

"Днес откривавме 8-ата сесия на 44ото Народно събрание. Тя няма как да не мине под знака на предстоящите местни избори, които ще се проведат в рамките на есенната ни сесия. В предизборна обстановка страстите се нажежават, а парламентарната трибуна често се използва от политическите партии за отправяне на техните предизборни послания", каза още Цвета Караянчева.

Председателят на парламента отчете, че всички са опоненти, но и колеги. "И всички заедно представляваме българския народ. Нека покажем, че парламентът е отговорна институция и депутатите си вършат работата, както това правят българските граждани", заяви още Цвета Караянчева.

Тя отчете, че след два дни ще отбележим една от най-светлите и значими дати в нашата история - 6 септември. Тя изрази убежедние и на това международни партньори е, че България е една от най-проспериращите страни.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.