Какво ли търси Ханде Ерчел под банския на годеника си?

Безсрамната Ханде Ерчел не се свени да посяга към чатала на любимия си на публично място

https://mreja.bg/jalto/kakvo-li-tarsi-hande-erchel-pod-banskiya-na-godenika-si/113052 Mreja.bg
Какво ли търси Ханде Ерчел под банския на годеника си?

Безсрамната Ханде Ерчел не се свени да посяга към чатала на любимия си на публично място

Ханде Ерчел изглежда „загоряла“ за интимни ласки дори когато е на публично място. Тези дни папараците засякоха актрисата палаво да мушка ръка под банския на годеника си и то не къде да е, а на обществен италиански плаж. Дързостта и бе щракната в Портофино, а ден по-късно кадрите бяха залели турските вестници.

През юни мултимилионерът Хакан Сабанджъ предложи брак на Ханде Ерчел – припомнят таблоидите. Офертата си 32-годишния милионер гарнира с пръстен с диаманд.

Самата Ханде разказва, че изкрещяла мигновено: „Да, да, да и да! Ще се омъжа за теб“, след което договорили сватбата да е скоро.

Красавицата от „Почукай на вратата ми“ и „Черната перла“ е интимна с богаташа Хакан едва от 4 месеца. За това време обаче двамата успяха да обиколят половината свят. Папараци зясакоха влюбените гълъбчета в Париж, Рим и Кан. На кинофестивала дори Ханде успя да покори светските репортери с дългите си крака. С големите си бомби тя успя да засенчи дори холивудските звезди.

Макар и от богаташко семейство, избраникът на Ханде е доста образован мъж – има 2 висши образования и владее отлично 4 чужди езика.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.