Иво Карамански искал да хариже апартамент на Сашо Роман

https://mreja.bg/jalto/ivo-karamanski-iskal-da-harizhe-apartament-na-sasho-roman/55287 Mreja.bg
Иво Карамански искал да хариже апартамент на Сашо Роман

Страховитият мафиотски бос Иво Карамански не само симпатизирал на Сашо Роман, а го имал и за свой побратим. Кръстникът на родната мафия толкова го уважавал, че го канил да му пее дори в дома си. Нещо повече – в знак на благодарност Карамански искал да хариже цял апартамент на ромския изпълнител. Освен жилище силовакът искал да подари и заведение на певеца, което да осигури за дълги години битието му. Сашо обаче отказал – задоволявал се само със солидните бакшиши, които мафиотът хвърлял по него.


За тази мъжка дружба разказва самият Сашо Роман в подкастинга на Тото. С Иво Карамански се запознали в заведение, в което ромският изпълнител пеел. Любима песен на Кръстника на българската мафия била „Първородна рожба, сине“, при чието слушане замерял Роман с пачки.


„Веднъж Иво ме качи в джипа си – имаше един шарен, разкарва ме из София и ми сочи: „Виж, това заведение е мое, това също... Избери си! Ремонтирам го и ти го давам, веднага почваш да работиш“ – спомня си Сашо Роман, който обаче не приел щедрия подарък.


[caption id="attachment_175125" align="alignnone" ] Сашо Роман си спомня за Иво Карамански с добро[/caption]


А когато искал да му подари апартамент, Иво Карамански попитал охранителя си: „Комар, колко апартамента имаме?“ и онзи отвърнал 21.


„Веднага утре да се даде един на моя побратим“ – наредил Кръстника, но Сашо също отклонил подаръка.


Източник: „Уикенд“


 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.