Ханде Ерчел извади бомбите и покори Кан

Турски актриси украсиха кинофеста в Кан и оставиха мъжете без дъх

https://mreja.bg/jalto/hande-erchel-izvadi-bombite-i-pokori-kan/110967 Mreja.bg
Ханде Ерчел извади бомбите и покори Кан

Турски актриси украсиха кинофеста в Кан и оставиха мъжете без дъх

Ханде Ерчел от „Почукай на вратата ми“, „Дъщерите на Гюнеш“ и „Черна перла“ предизвика сензация на кинофеста в Кан с доста предизвикателен тоалет, който впечатли както мъжете, така и жените. Турската актриса дефилира на Лазурния бряк с изящна рокля, от която свежите й гърди, напираха да изскочат с цялата си прелест. „Каква женственост от Босфора!“ – възкликна с опулени очи френски тв водещ, когато красавицата мина напето покрай него преди прожекцията на филм от състезателната програма.

От няколко седмици насам 29-годишната Ханде Ерчел е оплела в любовните си мрежи един от най-желаните ергени в Турция – 32-годишния мултимилионер Хакан Сабанджъ. Новият й избраник е член на борда на директорите на семейния „Денса холдинг“. Богатият му род притежава 21 кораба и десетки фабрики в югоизточната ни съседка.

До миналата пролет палавата госпожица Ханде Ерчел имаше връзка с партньора си от „Почукай на вратата ми“ Керем Бурсин. След раздялата с него тя бързо му намери заместник, хващайки се с друг свой колега – Каан Ялдъръм. И тази връзка обаче не просъществува дълго и красавицата пак започна да се озърта за подходящ мъж.

Освен Ерчел по червения килим минаха, оставяйки без дъх мъжете, красивите турски актриси Мерием Узерли от „Великолепният век“ и Йозге Йозджар от „Татко“.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.