Главният архитект на София обеща виза за новия стадион на ЦСКА през септември

https://mreja.bg/jalto/glavniyat-arhitekt-na-sofiya-obeshta-viza-za-noviya-stadion-na-cska-prez-septemvri/59000 Mreja.bg
Главният архитект на София обеща виза за новия стадион на ЦСКА през септември


ЦСКА срещна разбиране от Столична община, която ще съдейства с всички възможни и законови средства за реализирането на мащабните инвестиционни намерения и привеждането на стадион "Българска армия" във вид, който да отговаря на изискванията на УЕФА за най-висока категория. Това съобщи официалният сайт на клуба по повод днешната среща на собствениците на клуба Гриша Ганчев и Юлиян Инджов и изпълнителния директор Пламен Марков с главния архитект на столицата Здравко Здравков.

"Имаме уверението и обещанието на главния архитект, че в срок до 15-20 септември ще бъде издадена "Виза за проектиране на цялостна реконструкция на стадион "Българска армия" и ние ще можем да пристъпим към изготвянето на конкретни проекти.

Уверени сме, че заедно с държавата и общината и занапред ще работим в една посока, за да има огромната армейска общност наистина стадион, който милионите червени футболни привърженици заслужават", написаха от клуба.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.