Фронтменът на „Рамщайн“ си спретвал мръснишки оргии с фенки

Фенки обвиняват Тил Линдеман в сексуално посегателство

https://mreja.bg/jalto/frontmenat-na-ramshtayn-si-spretval-mrasnishki-orgii-s-fenki/112006 Mreja.bg
Фронтменът на „Рамщайн“ си спретвал мръснишки оргии с фенки

Фенки обвиняват Тил Линдеман в сексуално посегателство

В разгара на европейското турне на немската метъл банда „Рамщайн“ гръмна скандал, в който е замесено името на фронтмена Тил Линдеман. Все повече фенки надигат глас, като твърдят, че били сексуално употребени от 60-годишния похотливец. Оргиите ставали на афтърпарти след концерти на групата.

В края на май 24-годишна ирландка обвини Линдеман, че я е упоил и насилил след концерт по-рано през същия месец литвийската столица Вилнюс. След нея се появиха още десетки твърдения на фенки с подобни обвинения. Схемата била простичка – фенките на първите редове били заснемани, а след това фотосите били предлагани на Линдеман да си набележи с кои от тях да се забавлява след концертите. На афтърпарти фенките били опиянявани и дрогирани, след което били насилвани сексуално от похотливия певец.

Изданието „Ди Велт“ твърди, че рускиня била замесена в схемата, като именно тя се занимавала със заснемането на фенките и с осигуряване на присъствието им зад кулисите. След като скандалът се разрази по медиите, въпросната „аниматорка“ бе уволнена от екипа на групата. Самата банда отрече всички обвинения, като заяви в прессъобщение, че най-важното за „Рамщайн“ е феновете да се чувстват „удобно и безопасно“ на концертите.

„Заклеймяваме всяка форма на посегателство“ – посочват музикантите.

И все пак, тъмното петно върху Линдеман остава...

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.