Ферхунде хвана последния влак! Каза „да“ на 41 и се надява да зачене

Дениз Чакър, известна като Ферхунде, покани 200 гости на сватбата си с бизнесмен

https://mreja.bg/jalto/ferhunde-hvana-posledniya-vlak-kaza-da-na-41-i-se-nadyava-da-zachene/116679 Mreja.bg
Ферхунде хвана последния влак! Каза „да“ на 41 и се надява да зачене

Дениз Чакър, известна като Ферхунде, покани 200 гости на сватбата си с бизнесмен

Дениз Чакър най-накрая приключи с моминския живот. 41-годишната актриса, която доскоро твърдеше, че бракът е безсмислен, мина под венчилото и изглеждаше щастлива булка. Екранната Ферхунде от „Листопад“ каза „да“ на родения през 1975-а компютърен спец и бизнесмен Билгехан Байкал. Сватбата им с 200 гости се състоя в луксозен ресторант в европейската част на Истанбул.

Родена навръх Нова година през 1981-а в Анкара, Дениз започва да се занимава с манекенство в края на гимназията. После е приета да учи в театрален ВУЗ – аналог на нашия НАТФИЗ. След дипломирането си тя се мести да живее и работи в Истанбул. Най-много слава й носи ролята й на Ферхунде в култовата сага „Листопад“ – сериал, който има доста почитатели и у нас.

Макар да се омъжи чак на 41 години, екранната Ферхунде има солиден опит на интимния фронт. Таблоидите често са писали за връзките й със свои колеги от снимачната площадка. Веднъж стига дори до годеж с Октай Кайнарджа, но работата се „разсъхна“.

Щастливата булка споделя, че със съпруга си упорито работят за бебе и се надяват на скорошно зачеване.

Не всички фенове са щастливи от обвързването на Дениз, но тя все пак успя да хване последния влак предвид възрастта си.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.