Феновете тръпнат: Ще има ли продължение на „Трима братя, три сестри“?

Вече се пишат сценариите за третия сезон на сериала „Трима братя, три сестри“, снимките започват скоро

https://mreja.bg/jalto/fenovete-trapnat-shte-ima-li-prodalzhenie-na-trima-bratya-tri-sestri/110048 Mreja.bg
Феновете тръпнат: Ще има ли продължение на „Трима братя, три сестри“?

Вече се пишат сценариите за третия сезон на сериала „Трима братя, три сестри“, снимките започват скоро

Култовата латино поредица „Трима братя, три сестри“ ще има трети сезон! След успеха на сериала, излъчен през миналата година, в момента сценаристите творят новите серии. Марио Симаро, една от звездите на колумбийската теленовела, обяви, че няма как да не се съобразят с феновете, които искат да гледат още епизоди с развитие на житейските драми на героите.

Интересното е, че именно Симаро лично платил на сценарист да напише сюжет на продължение на сагата. След това се явил в телевизията и настоял за финансиране и оттам се съгласили на това.

От медията дали зелена светлина за проекта, след като актьорът ги убедил, че печалбата им е сигурна.

Миналата година Марио Симаро успя не само да възроди телевизионната продукция, но и да се разпише като баща на момиченце, кръстено Бриана. С половинката му – словашката блондинка Брони, са заедно от почти 4 години. Актьорът е с 22 години по-възрастен от половинката си, но това не влияе върху отношенията им.

Роденият в Хавана мачо има един развод зад гърба си – припомнят запознати. Преди 25 години той се ожени за екранната си партньорка то сериала „Жената на моя живот“ Наталия Стрейгнард. Бракът със знойната венецуелка изтрая 7 години – до 2006-а – отбелязва изданието.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.