Фандъкова: Коментирам проекти, а не личности. Беше ясно, че Манолова, ще е подкрепена от БСП

https://mreja.bg/jalto/fandakova-komentiram-proekti-a-ne-lichnosti-beshe-yasno-che-manolova-shte-e-podkrepena-ot-bsp/63673 Mreja.bg
Фандъкова: Коментирам проекти, а не личности. Беше ясно, че Манолова, ще е подкрепена от БСП


Работата в кварталите, зеленият ринг и въвеждането на нови технологии в администрацията в приоритетите на столичния кмет, която се кандидатира за четвърти мандат

Решението ми да съм отново кандидат за кмет не е спонтанно, то се базира на анализи , каза столичният кмет Йорданка Фандъкова пред Би Ти Ви.

Това, което ме мотивира силно, са подготвените проекти, новите идеи, привличането на нови хора. Получих подкрепата на всички структури на ГЕРБ в София, на премиера, но това решение е лично, каза тя. За мен работата за София е най-важната. Поканила съм хора, които са експерти в различни области, млади хора. Аз съм се разделяла с много хора от екипа, когато е въпрос на доверие от обществеността. Специално за Графа проблеми имаше и при проекта, и при изпълнението. Затова за мен допълнителна мотивация са и изводите, които съм си направила. В подготовката на проектите са големите проблеми. Тя отрече да имало политически назначения.

На въпрос дали близки на Цветанов вече няма да бъдат в листите, тя отговори, че това са интриги. По мое предложение са освобождаване на районни кметове за накърняване на доверието на хората, независимо че нещата не са доказани, каза Фандъкова.

доказала съм, че нямам никакви обвързаности, по мои сигнали са правени тежки проверки в общината каза столичният кмет. Работата в кварталите, зелен град и въвеждане на новите технологии в администрацията обяви като приоритети Фандъкова. Предвиждаме да изградим 8 нови паркове в кварталите, както и направата на зелен ринг на изоставените жп линии.

Всички кандидати за кмет на София са сериозни, но аз няма да коментирам личности, а проекти. Беше ясно, че Мая Манолова ще се кандидатира и БСП ще я подкрепи, каза Манолова.

В средата на октомври щяло да тръгне метрото от "Красно село". Поех риск по времето на Орешарски и работата по метрото не спря. Без контрол на място не могат да се случват проектите, каза Фандъкова като отговор на въпроса дали не си прави предизборен пиар с обикалянето по обектите.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.