Ето кой отбил мераците на Мадона за френски ласки

https://mreja.bg/jalto/eto-koy-otbil-meracite-na-madona-za-frenski-laski/55283 Mreja.bg
Ето кой отбил мераците на Мадона за френски ласки

Вече малцина си спомнят, че в началото на 90-те години Мадона и рапърът Ванила Айс бяха гаджета. В подкаста „Джъст Джени“ ветеранът на рапа разкри историята на своята авантюра с амбициозната Кралица на попа.


Ванила Айс разказа, че двамата с Мадона са се запознали, когато той изнасял концерт на разпродадено шоу в прочутия театър „Холивуд Паладиум“ в Ню Йорк. Изпълнителят си спомня, че я е видял да танцува, заобиколена от голям антураж. Въпреки че бил поласкан да я забележи в тълпата от почитатели, тя му се сторила плашеща заради звездната й мощ. По онова време той е едва на 20 години и току-що е пробил, а кака му Мад била вече на 30 и утвърдена поп звезда.


„Припомням си, че тя дойде в гримьорната и ми предложи френски ласки. Бях шокиран и първоначално отказах. След известно време продуцентът на рапъра му съобщил, че Мадона иска среща с него насаме. След 2-3 близки срещи нещата тръгнали толкова добре, че Мадона дори му предложила брак.




След като Мадона публикувала своята еротична книга през 1992 г. с пикантни подробности за връзките й, Ванила Айс слага край на отношенията им. Той си дал сметка, че звездата на попа имала свой път, а той негов, съвсем различен.


„Нямах нужда от такъв шум“ – признава рапърът. И макар нещата да приключили с горчив привкус, Ванила и досега не е казал лоша дума за Мадона и я определя като истинска музикална легенда.


Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.