Eфективен метод за разширени вени и хемороиди

https://mreja.bg/jalto/efektiven-metod-za-razshireni-veni-i-hemoroidi/59246 Mreja.bg
Eфективен метод за разширени вени и хемороиди


Тази формула дава много добри резултати и при тромбофлебит, мозъчна атеросклероза, слединсултни състояния и оказва общо благоприятно влияние върху кръвоносната система.

Д-р Недков, обяснява:

„По време на кариерата си съм се занимавал с много случаи на пациенти, страдащи от разширени вени и хемороиди. Има продукти на основата на растителни екстракти, даващи очевидно добри резултати и са алтернатива на операцията. Такъв продукт е и течната формула ВАРИКСИН. Формулата е създадена от нашия виден академик Хлебаров и това само по себе си говори много за продукта. След използване на ВАРИКСИН от моите пациенти, мога да свидетелствам за неговата ефективност. Видимо състоянието на техните вени се подобрява, болката и дискомфортът изчезват, добър естетичен ефект се усеща след няколко дни. Тази билкова комбинация съдържа 300% повече активни компоненти, които са причина за бързите резултати при премахването на разширени вени, подуване и спазми на прасците, както и ефективно свиваве и прибиране на хемороидите. Във вид на течна формула, активните вещества са още по-концентрирани и се абсорбират много по-бързо. Благодарение на това те действат незабавно след прием.

ВАРИКСИН свива и успокоява възпалените вени, прибира хемороидите и облекчава паренето и болката, възстановява тъканите и ускорява оздравителния процес. Отличен е за профилактика на кръвоносната система.

Комбинацията на вложените във ВАРИКСИН концентрирани извлеци на невен, левурда, хмел, босилек и жълт кантарион, участва активно в процесите на растеж на епитела и възстановяване на кожата, подобрява еластичността на кръвоносните съдове, съдейства за оттичане на задържаните течности в организма. Билките са щадящ и надежден метод, с който хемороидите се прибират по напълно естествен и безболезнен начин. Стягащото, но същевременно меко и щадящо действие на концентрирания билков екстракт ВАРИКСИН, спомага за намаляване на неудобствата, свързани с хемороиди.

Продуктът притежава сертификат за качество, което е гаранция за полезността и ефективното му действие. Препоръчителен е тримесечен прием за дълготрайни и ефективни резултати“

КАК ТОЧНО ДЕЙСТВА ПРИ ХЕМОРОИДИ?

Хемороидите са един от най-неприятните здравословни проблеми и хората често пъти се притесняват да говорят за този проблем, както и да потърсят адекватно лечение. Хемороидите представляват тъканна маса (възглавнички), намираща се в областта на аналния канал. Всички хора притежават хемороидални възглавнички, но проблемът се появява, когато те се уголемят. Около 5% от хората получават този проблем в един или друг момент от живота си. Появата на хемороиди е особено често срещана при бременност поради хормоналните промени и притискането на кръвоносните съдове. Смята се, че хората, заети в професии, свързани с постоянно седене, също влизат в рисковата група, както и хората, работещи тежка физическа работа или спорт. Освен това генетичното предразположение, хроничните заболявания на черния дроб и напредването на възрастта са рискови фактори. Тъй като хемороидалните възглавнички много сериозно се влияят от състоянието на кръвоносната система, нашата задача е да нормализираме артериалното кръвно налягане и да пречистим кръвта от нежеланите й съставки. Билките са щадящ и надежден метод, с който хемороидите се прибират по напълно естествен и безболезнен начин. Стягащото, но същевременно меко и щадящо действие на концентрирания билков екстракт ВАРИКСИН, спомага за намаляване на неудобствата, свързани с хемороиди:

• Възстановява тъканите и ускорява оздравителния процес

• Предпазва от усложнения и развитие на нови хемороиди и фисури

• Бързо и ефикасно облекчава хемороиди и фисури

• Овладява симптомите на анален дискомфорт (болка, дразнене, сърбеж, парене)

Не забравяйте, че не винаги оперативните методи са най-добрият и правилен избор!

ВАРИКСИН - ДЕЙСТВИЕ

• Съдейства за свиване възпалените вени

• Облекчава болковото усещане, сърбежа и подуването

• Неутрализира вредните микроорганизми

• Стимулира оздравителния процес

• Възстановява засегнатите тъкани

• Овладява чувството за парене и дразнене

• Намалява възпалението

• Повишава съпротивителните способности на венозните клапи

• Укрепва стените на кръвоносните съдове

• Подобрява кръвообращението

• Блокира ензимите, които причиняват увреждане на кръвоносните съдове, и така спира процеса на разрушение на стените на вените.

ВАРИКСИН Е ПОДХОДЯЩ ЗА:

• Всички, които имат периодично повтарящи се проблеми с хемороиди и фисури

• След операция на хемороиди и фисури за по-бързо възстановяване

• Страдащи от запек – за облекчаване на изхождането и предпазване от анални проблеми и усложнения

• Хронична венозна недостатъчност

„Вариксин” можете да поръчате директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата https://biotica.bg/varixin-za-razshireni-veni-i-hemoroidi или в аптеките.

Промоционална цена:

1 бр. х 49 лв. + безплатна доставка (общо 49 лв.)

2 бр. х 45 лв. + безплатна доставка (общо 90 лв.)

3 бр. х 39 лв. + безплатна доставка (общо 117 лв.)

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.