Джемре Гюр умува дали да стане футболна съпруга

Мелиса Аслъ Памук, известна като Джемре Гюр, получи предложение за брак от футболист

https://mreja.bg/jalto/dzhemre-gyur-umuva-dali-da-stane-futbolna-sapruga/116759 Mreja.bg
Джемре Гюр умува дали да стане футболна съпруга

Мелиса Аслъ Памук, известна като Джемре Гюр, получи предложение за брак от футболист

Мелиса Аслъ Памук получи предложение за брак от гаджето си, но засега бави отговора. Според нейни близки актрисата смята, че й е рано за семейство, макар че през април чукна 32 лета. Напук на традициите туркините да се омъжват по-рано, г-ца Памук не иска да се раздели с моминския живот.

Красавицата от „Ирония на съдбата“ е досущ като нашата плеймейтка Николета Лозанова – прескача от футболист на футболист, като пчеличка от цвят на цвят. След като през пролетта бе интимна с вратаря на „Фенербахче“ Алтай Байъндър, сега тв звездата си ляга с друг ритнитопковец – атакуващия халф на „Трабзонспор“ Юсуф Язъджъ.

Госпожица Памук има много спортисти в списъка си с любовни завоевания. Нейно бивше гадже е и баскетболистът от „Галатасарай“ Махир Агава. Според излизащи в южната ни съседка таблоиди споменатият дългуч и екранната Джемре Гюр се разделили с грандиозен скандал в квартирата им в началото на годината.

През 2022 г. Мелиса скъса с певеца Мустафа Коч след 2-годишна любов. Преди това пък беше любовница на Огузан Озякуп – футболист на „Бешикташ“.

Наш актьор също си пада по красавицата, с която се запознали покрай снимките на „Ирония на съдбата“. Още тогава Иво Аръков пусна общ фотос с дамата, под който написа: „Жена, за която можеш да умреш“.

Източник: „Уикенд“

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.