Двама братя се клаха с нож в Лом

https://mreja.bg/jalto/dvama-bratya-se-klaha-s-nozh-v-lom/74685 Mreja.bg
Двама братя се клаха с нож в Лом


Кървав екшън се разиграл между двама братя в крайдунавския град Лом. За драмата сигнал подали медиците от Спешния център.

Те съобщили на полицията,че единият от братята е с прободна рана. На място е изпратен дежурен автопатрул на група за охрана на обществения ред. Пострадалият обяснил пред ченгетата, че бил нападнат от непознат в района на Дунавския парк в града. Обаче истината се оказала различна от версията на пострадалия. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че същата вечер около 22 ч. между пострадалият и 47-годишния му брат е възникнал спор.

Братята били в дома си, когато страстите се разгорещили и скандалът прераснал в сбиване. По-големият е намушкал в левия хълбок брат си, като използвал намиращия се в дома им кухненски нож. Двамата братя са дали подробни обяснения за възникналия инцидент. Пострадалият е настанен в хирургично отделение на болницата в Лом, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.