Демет Йоздемир се натиска безсрамно с новото си гръцко гадже

Папараци заснеха Демет Йоздемир да се наслаждава на нежни ласки в беемвето на приятеля си

https://mreja.bg/jalto/demet-yozdemir-se-natiska-bezsramno-s-novoto-si-gracko-gadzhe/114074 Mreja.bg
Демет Йоздемир се натиска безсрамно с новото си гръцко гадже

Папараци заснеха Демет Йоздемир да се наслаждава на нежни ласки в беемвето на приятеля си

Мълвата, че Демет Йоздемир е хлътнала по грък, получи своето потвърждение. Папарашки снимки показват как красавицата се вози в беемвето на диджея Серджо, което незнайно защо е с десен волан. Джипът е заснет край баровско имение – според турската преса това е резиденцията на младия диджей.

Истанбулски таблоиди твърдят, че екранната Зейнеп от сериала „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ е толкова очарована от византиеца, че посещава всички негови вечерни партита. Денем пък е засичана на кафе и обяд с младежа.

Както изданието вече писа, Демет Йоздемир кара лятната си ваканция в Гърция, но там не плаща за хотел, а спи в собствено жилище с басейн на двора. Актрисата си купи сама тази вила в средата на пролетта.

В началото на годината Демет Йоздемир се сдоби и с палат в Истанбул. Къщата край Босфора тя вдигна с мъжа си Огюзан Коч, но така и не се нанесе в нея. Преди няколко месеца със съпруга й решиха да се разведат и обявиха имота за продан. Не бяха нужни и няколко седмици, докато красавицата не намери свой нов любим в лицето на младия грък.

Източник: „Уикенд“

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.