Демет Йоздемир не издържа на слуховете, че мъжът й е „мека китка“ и го натири

Красивата Демет и певечът Коч ще разтрогнат брака си по бързата процедура

https://mreja.bg/jalto/demet-yozdemir-ne-izdarzha-na-sluhovete-che-mazhat-y-e-meka-kitka-i-go-natiri/109899 Mreja.bg
Демет Йоздемир не издържа на слуховете, че мъжът й е „мека китка“ и го натири

Красивата Демет и певечът Коч ще разтрогнат брака си по бързата процедура

Демет Йоздемир и мъжът й Огюзан Коч се разбраха разводът им да протече по бързата процедура. Актрисата и поп певецът няма да предявяват финансови претенции един към друг, а парите от продажбата на семейната им къща ще бъдат разделени поравно.

„Събраха се по празниците на Рамазана и постигнаха спогодба. Подробностите ще уточнят адвокатите им“ – обяви пиарът на екранната Зейнеп от „Домът, в който си роден, е твоята съдба“.

Бракът на Демет Йоздемир и Огюзан Коч просъществува едва 8 месеца – рекордно кратък срок. Звездата от „Свободен дух“, „Ягодова любов“ и с „Русия в сърцето“ се омъжи за певеца Коч в края на август. Сватбата беше с 300 гости в хотел край Босфора.

След раздялата на двойката таблоидите писаха, че всъщност Демет е била шута на мъжа си, тъй като го заподозряла в гей афера. Повод за това дадоха жълтите таблоиди, които разпространиха вестта за гей миналото на Коч.

Йоздемир е със 7 години по-млада от вече бившия си житейски партньор, но също като него има доста солиден любовен опит. Нейни гаджета в миналото бяха бизнесменът Яман Начиролу, Джан Яман, Керем Бурсин и Сечкин Йоздемир.

Огюзан Коч хич не страда, задето от 20-ина дни е без съпруга. Онзи ден той бе засечен волно да бръмчи с тротинетка из Истанбул и на лицето му грееше усмивка.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.