Демет Йоздемир извади „бомбите“ на плажа

Пищната Демет Йоздемир се показа по бански и направи кривогледи летуващите

https://mreja.bg/jalto/demet-yozdemir-izvadi-bombite-na-plazha/115505 Mreja.bg
Демет Йоздемир извади „бомбите“ на плажа

Пищната Демет Йоздемир се показа по бански и направи кривогледи летуващите

Крайно време беше Демет Йоздемир да скрие шапката на летуващите и то в родната Турция, където порядките са по-консервативни. В последните 2 месеца актрисата не се появи нито веднъж на плаж в родината си и едва тази седмица отдаде на ласките на слънцето в известния курорт Бодрум. Красавицата прекарва ваканцията си в компанията на майка си.

Както изданието вече писа, екранната Зейнеп изкара по-голямата част от лятото в Гърция, но там не плащаше за хотел, а обитаваше собствено жилище с басейн на двора. Вилата си в страната на Зорбас туркинята закупи в средата на пролетта.

В югозападната ни съседка звездата от „Свободен дух“ и „Ягодова любов“ се влюби в грък. Екранната Зейнеб от сериала „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ дотолкова хлътна по гръцкия диджей Серджо, че посещаваше всички негови вечерни партита, а денем пък излизаше на каже и обяд с младежа.

Сега Демет Йоздемир разпуска в родната Турция и около нея не се забелязва присъствието на напористия „византиец“. Красавицата е контролирана от зоркото око на майка си, но летуващите не спират да се захласват по формите й. А определено туркинята има какво да покаже на плажа...

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.