Дебелият Ръсел Кроу едва-едва се дотътри до феста в Карлови вари

Едновремешният гладиатор Ръсел Кроу се е превърнал в дебел чичак

https://mreja.bg/jalto/debeliyat-rasel-krou-edva-edva-se-dotatri-do-festa-v-karlovi-vari/112947 Mreja.bg
Дебелият Ръсел Кроу едва-едва се дотътри до феста в Карлови вари

Едновремешният гладиатор Ръсел Кроу се е превърнал в дебел чичак

Чешкият филмов фестивал в спа курорта Карлови Вари започна с връчване на награда на новозеландския актьор Ръсел Кроу. Носителят на „Оскар“ през 2001 г. за филма „Гладиатор“ получи отличие за своите заслуги към света на киното. Доскорошният мъжага, превърнал се в женски блян, се появи в Чехия неузнаваем, с огромно шкембе и дълга брада, като будеше повече съжаление и подигравки, отколкото уважение.

Видът на звездата предизвика много коментари, макар вече да сме свикнали с новата му корпулентна визия.

„С какво е пристигнал, с товарен самолет?“ или „Мислех, че гладиаторите трябва да убиват враговете си, а не да ги изяждат“ – бяха само част от язвителните коментари на зевзеците по адрес на тежкотонажния Ръсел Кроу.

Ако се върнем 20 години назад, ще установим, че Кроу е бил един от най-привлекателните актьори от онова време. Сега обаче нещата изглеждат коренно различно...

Роденият в Нова Зеландия актьор свири с групата си „Индор Гардън парти“, а освен него почетни награди бяха отредени на шведската актриса Алисия Викандер и на шотландския актьор Юън Макгрегър.

Кинофестът в Карлови Вари ще продължи до 8 юли. Журито ще определи носителя на наградата „Кристален глобус“ измежду 11 филма.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.