Дъщерята на Дженифър Лопес иска да става момче

15-годишната щерка на Дженифър Лопес – Ема, иска да сменя пола си

https://mreja.bg/jalto/dashteryata-na-dzhenifar-lopes-iska-da-stava-momche/110810 Mreja.bg
Дъщерята на Дженифър Лопес иска да става момче

15-годишната щерка на Дженифър Лопес – Ема, иска да сменя пола си

Синдромът „Шайло“ разтресе и Ема, 15-годишната щерка на Дженифър Лопес и Марк Антъни. Подобно на наследницата на Брад Пит и Анджелина Джоли – 15-годишната Шайло и Ема иска да бъде момче и дори обмисляла да смени пола си, когато навърши пълнолетие.

След като за кратко Шайло се поддаде на женската си природа и се облече като момиче, и то красиво, неочаквано обръсна косата си и отново се превърна в мрачно момче. Не много отдавна и Ема тръгна по нейния път. 15-годишната наследница на Джей Ло спря да носи женски облекла – сега тя се появява на обществени места с развлечени дрехи и без грим.

Феновете на Дженифър Лопес са сигурни, че Ема преживява трудни времена и не може да излезе от депресията си. Всичко това напомня за най-тъжните години от шивота на Шайло, когато тя не сваляше слушалките си, не се усмихваше и изглеждаше много тъжна.

Наскоро папараци щракнаха Ема, която беше на шопинг със своята звездна майка. Девойката имаше апатичен вид и имаше по-скоро тъжно и замислено изражение. Тя има походката на квартален хъшлак, и е лишена от всякаква дамска грация.

Според някои медии Ема е заявила на знаменитата си майка, че жела4е да бъде възприемана полово неутрално и обмисля дори да смени пола си, когато навърши пълнолетие.

Източник: „Уикенд“

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.