Д-р Симеонов: Плащам заплатите през идната седмица и напускам Дунав

https://mreja.bg/jalto/d-r-simeonov-plashtam-zaplatite-prez-idnata-sedmica-i-napuskam-dunav/64975 Mreja.bg
Д-р Симеонов: Плащам заплатите през идната седмица и напускам Дунав


Плащам заплатите през идната седмица и напускам Дунав. Това каза по време на мача със Славия шефът на Дунав д-р Симеон Симеонов.

Никой освен мен не дава пари за отбора. Не издържам вече да наливам по 150 000 лева месечно в клуба. Като заплатя на играчите, ще бъдат покрити разходите до 15 октомври. Надявам се, че ще могат да изчакат до местните избори и след това някой да поеме клуба.

Оставям акциите на изпълнителния директор на клуба Огнян Цветанов. Ако някой има желанието да поеме Дунав, да ги вземе. Готов съм да му предоставя и ремонтирания от мен клубен стадион. От 10 години се грижа за клуба, но вече не издържам. Казах на футболистите в съблекалнята, че от другата седмица напускам Дунав.

Имам подписан договор с иранци, който трябваше да влезе в сила от 5 август. Условието бе да преведат предварително пари по сметката на клуба за неговата издръжка. Чуваме се с тях всяка седмица, но за сега преведени пари няма.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.