ЦСКА: Платихме за емблемата изцяло и в законовия срок (Документ)

https://mreja.bg/jalto/cska-platihme-za-emblemata-izcyalo-i-v-zakonoviya-srok-dokument/64840 Mreja.bg
ЦСКА: Платихме за емблемата изцяло и в законовия срок (Документ)


Днес дружество "Ред Енимълс" ЕООД заплати изцяло и в определения от закона срок всички такси за издаването на съдебен акт, с който следва да му бъдат прехвърлени в собственост всички активи на фалиралото дружество "ПФК ЦСКА АД" - "в несъстоятелност", съобщи официалният сайт на ЦСКА, откъдето добавиха:

С оглед на коректното изпълнение на всички задължения от страна на купувача на емблемата на ЦСКА, очакваме дружеството да придобие абсолютно всички активи, предложени му и закупени честно и почтено в тръжната процедура, включително и спорния недвижим имот в района на град Бяла.

Към настоящия момент се финализират преговорите между ЦСКА, Министерството на младежта и спорта и "Сердика спортни имоти" ЕАД за създаване на съвместно дружество "джойнт венчър", съобщиха също от клуба.

В неговия капитал държавата ще участва с апортна непарична вноска, представляваща правото на собственост върху стадион "Българска армия" и тренировъчна база "Панчарево", а ЦСКА от своя страна равнопоставено ще внесе и осигури финансовите средства и инвестиции, необходими за цялостното завършване на съоръжението в модерен и функционален вид, отговарящ на най-високите критерии на УЕФА.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.