Чална ли се Дрю Баримор, или има дълбоки комплекси от майка си?

Актрисата Дрю Баримор предизвика вълна на обществено неодобрение

https://mreja.bg/jalto/chalna-li-se-dryu-barimor-ili-ima-dalboki-kompleksi-ot-mayka-si/111711 Mreja.bg
Чална ли се Дрю Баримор, или има дълбоки комплекси от майка си?

Актрисата Дрю Баримор предизвика вълна на обществено неодобрение

Дрю Баримор направи шокиращо изказване след като заяви, че „няма търпение“ майка й Джeйд Баримор вече да си е отишла от този свят. Актрисата разказа откровено за бурното си детство и добави, че завижда на приятели, които вече са загубили родителите си.

„Всичките вече са без майки, а моята все още е тук. И аз си казвам: „Е, аз нямам този лукс“. Но нямам търпение“ – отсича Дрю Баримор пред списание „Ню Йорк“.

„Не искам да живея в състояние, в което искам някой да си отиде по-рано, отколкото е предназначено, за да мога да израсна. Всъщност искам тя да е щастлива и да е здрава, но аз трябва да израсна, въпреки че тя е на тази планета“ – добави Баримор, като шокира с разсъжденията си феновете.

Изказването на Дрю Баримор предизвика остри реакции. Фенове и недоброжелатели коментираха в един тон, че на актрисата или й „тропа дъската“, или е потънала в толкова дълбоки комплекси, че започва да развива мании – мания за израстване и зрялост, примерно...

От своя страна актрисата отвърна: „Не преиначавайте думите ми и не казвайте, че ми се иска майка ми да е мъртва. Никога не съм го казвала. Никога не бих го направила“ – оповести Дрю в специално изявление.

Източник: „Уикенд“

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.