Борсовият регулатор одобри листването на две компании

https://mreja.bg/jalto/borsoviyat-regulator-odobri-listvaneto-na-dve-kompanii/64938 Mreja.bg
Борсовият регулатор одобри листването на две компании


Китайската регулаторна комисия за ценни книжа (КРКЦК) даде зелена светлина за две компании да осъществят първоначално публично предлагане на местния пазар на А-акциите. Това са HES Technology Group Corp., Ltd. и Hangzhou Onechance Tech Corp. В съобщението на комисията обаче не се дават детайли за размера на капитала, който компаниите ще се стремят да съберат от листването си на борсата. Датите на първоначалното публично предлагане също ще бъдат потвърдени по-късно, проспектите на компаниите също предстои да бъдат публикувани за потенциалните инвеститори след дискусии с борсите.

Според действащата в Китай система за първоначално публично предлагане, новите акции трябва да бъдат одобрени от КРКЦК. Страната обаче постепенно преминава към механизъм за листване, основан на регистрация.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.