Боил Банов: Да имаш комисар в ресор "Култура и образование" е огромна гордост за нацията

https://mreja.bg/jalto/boil-banov-da-imash-komisar-v-resor-kultura-i-obrazovanie-e-ogromna-gordost-za-naciyata/64833 Mreja.bg
Боил Банов: Да имаш комисар в ресор "Култура и образование" е огромна гордост за нацията


Да имаш комисар в ресор "Култура и образование" е огромна гордост за нацията. Няма нещо в България, което да е по-обичано и по-належащо да се разрешава от образованието, културата, науката. Не ми се мисли за милиардите, не сме комисионери, да броим кой колко милиона ще взима. Това е един от най-важните ресори. Това заяви в предаването "Плюс- Минус" по NOVA министърът на културата Боил Банов.

"В този ресор има проекти, които се ползват от много българи. Това е един огромен ресор. Това е най-доброто възможно за България. Този ресор ще даде възможност за много по-голямо развитие", каза още той.

"Този ресор означава по-лесен достъп на нашите хора до науката и света. Ние тук имаме много мислещи хора, които имат какво да покажат", смята министърът.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.